Miben nyújtunk többet?

Esztétikus környezet: Meleg hangulatú csoportszobák, jól felszerelt tornaterem, 70 m2-es fedett, padlófűtéses uszoda, 1300 m2-es füves udvar fa játékokkal, árnyékolt homokozókkal várja a gyermekeket.

Családias hangulat: Óvodánk minden dolgozója azon fáradozik, hogy a gyerekek nap mint nap élményekkel gazdagon térjenek haza. Igyekszünk a szülőkkel minél szorosabban együttműködni és lehetőség szerint minden egyéni igénynek megfelelni.

Kis csoportlétszám: Mindkét csoportunk maximum gyermeklétszáma 17 fő. Az eltérő képességű és tulajdonságú gyermekeknél egyéni bánásmódot alkalmazunk, a kis létszámú csoportokban lehetőség nyílik a korai tehetséggondozásra is.

Testnevelés: Hetente két alkalommal tartunk testnevelés foglalkozást a gyerekeknek tágas és jól felszerelt tornatermünkben. A szervezett testneveléshez tartozik nálunk a lovaglás és a vízi torna is, így változatos tevékenységekkel mindennap megmozgatjuk a kicsiket.

Egyenruha: Ovisainkat minden reggel tiszta egyenruha (ovis póló) várja az öltözőszekrényükben. A gyerekek nagyon szeretik ezt a kényelmes viseletet, a szülőknek pedig nem kell aggódniuk a gyerkőcök ruházata miatt. A téli időszakban minden ovis számára biztosítunk bélelt nadrágot és dzsekit.

Változatos külön programok: Minden hónapban szervezünk valamilyen külön programot a gyerekek számára. Pl.: bábszínház, bűvész, játékos hangszerbemutató, koncert, kirándulás stb.

Rendszeres orvosi ellenőrzés: Gyermekorvosunk a védőnővel közösen, kéthetente látogatja meg óvodánkat és ellenőrzi a gyermekek egészségi állapotát, ha szükséges, tanáccsal látja el a szülőket.

A mindennapos tevékenységek, közös játék mellett számos egyedi foglalkozást is szervezünk a kicsiknek. Nyelvet tanulhatnak, lovagolhatnak, pancsolhatnak, számítógépezhetnek, hitoktatáson vehetnek részt – természetesen a koruknak megfelelő szinten.

Árak:

Havi alapítványi díjunk: 90 000 Ft, mely ár a napi 4 étkezést és az összes szolgáltatásunkat tartalmazza. (játékos vízhez szoktatás, lovarda, iskolaelőkészítés, angol foglalkozás, hitoktatás, ovis egyenruha, havi egy külön program (pl. bábszínház, koncert, légvár stb.)

A gyermek étkezését egyénileg is megoldhatja a szülő pl. diétás étkeztetés esetén (bár ilyen ételt is módunkban áll biztosítani) Étkezés nélküli havi díjunk: 80 000 Ft

A 2011. évi CXC. törvény 8.§ (2) bekezdése alapján a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson köteles részt venni. Ezért a kiscsoportosoknak lehetőséget biztosítunk fél napos ellátásra is.

Ennek díja: 65 000 Ft/hó, napi (3 étkezéssel)

1202 Budapest, Hunyadi János Tér 12-14. Telefon/Fax:061 285 6061 bukfencovoda@t-online.hu