Miben nyújtunk többet?

Esztétikus környezet: Meleg hangulatú csoportszobák, jól felszerelt tornaterem, 70 m2-es fedett, padlófűtéses uszoda, 1300 m2-es füves udvar fa játékokkal, árnyékolt homokozókkal várja a gyermekeket.

Családias hangulat: Óvodánk minden dolgozója azon fáradozik, hogy a gyerekek nap mint nap élményekkel gazdagon térjenek haza. Igyekszünk a szülőkkel minél szorosabban együttműködni és lehetőség szerint minden egyéni igénynek megfelelni.

Kis csoportlétszám: Mindkét csoportunk maximum gyermeklétszáma 17 fő. Az eltérő képességű és tulajdonságú gyermekeknél egyéni bánásmódot alkalmazunk, a kis létszámú csoportokban lehetőség nyílik a korai tehetséggondozásra is.

Testnevelés: Hetente két alkalommal tartunk testnevelés foglalkozást a gyerekeknek tágas és jól felszerelt tornatermünkben. A szervezett testneveléshez tartozik nálunk a lovaglás és a vízi torna is, így változatos tevékenységekkel mindennap megmozgatjuk a kicsiket.

Egyenruha: Ovisainkat minden reggel tiszta egyenruha (ovis póló) várja az öltözőszekrényükben. A gyerekek nagyon szeretik ezt a kényelmes viseletet, a szülőknek pedig nem kell aggódniuk a gyerkőcök ruházata miatt. A téli időszakban minden ovis számára biztosítunk bélelt nadrágot és dzsekit.

Változatos külön programok: Minden hónapban szervezünk valamilyen külön programot a gyerekek számára. Pl.: bábszínház, bűvész, játékos hangszerbemutató, koncert, kirándulás stb.

Rendszeres orvosi ellenőrzés: Gyermekorvosunk a védőnővel közösen, kéthetente látogatja meg óvodánkat és ellenőrzi a gyermekek egészségi állapotát, ha szükséges, tanáccsal látja el a szülőket.

A mindennapos tevékenységek, közös játék mellett számos egyedi foglalkozást is szervezünk a kicsiknek. Nyelvet tanulhatnak, lovagolhatnak, pancsolhatnak, számítógépezhetnek, hitoktatáson vehetnek részt – természetesen a koruknak megfelelő szinten.